De nieuwsbrief van Oktober 2005 - Wilt u ook automatisch onze periodieke html-email met nieuws en aanbiedingen ontvangen meld u dan hier aan!

nieuws

assortiment

onze wijnen waar

contact

Rotterdam, Oktober 2005

Nieuws van Wijnhandel La Gironde

 

Hécula 2003, D.O. Yecla - Bodegas Castaño
Offerta Particolar!

Gratis Tapas-set vanaf 12 flessen

Beleef Spanje op een smakelijke manier. Waan uzelf in mediterrane sferen door het drinken van deze bijzondere cuvée van Bodegas Castaño.
Om nog eenvoudiger in de sfeer te komen, doe wat de Spanjaarden doen!
Geniet van zelfgemaakte heerlijke Tapas. En vanaf nu wordt het een feest om úw smakelijke Tapas te presenteren, tenminste als u gebruik maakt van onze 'Offerta Particular'!

Wij zijn van mening dat het een bijzondere aanbieding is.

Hécula 2003 (90 punten Robert Parker)

Hecula is een met zorg gemaakte wijn van bijna alleen Monastrell en met een houtlagering van 4 maanden op nieuwe Amerikaanse houten vaten. Het is eigenlijk het bewijs dat Castaño aan de wereld wil laten zien dat de spaanse Monastrell een topwijn kan produceren en dat voor een redelijke verkoopprijs, zonder daarbij het karakter van zijn afkomst aan te tasten. De druiven zijn afkomstig van de beste wijngaarden en vergist onder Dobble Pasta. Resultaat: een rijke wijn met veel fruit, mooi fijn hout en een evenwichtig geheel.

• Kleur en geur: robijnrood, elegante neus van kruiden en vanille.
• Smaak: gebalanceerd en voorzien van rijpe tannines en sappig fruit
• Serveertemperatuur: ongeveer 16-18 graden
• Toepassing: goed te combineren met vleesgerechten en speciaal met lamsvlees, stoofpotten en kleinwild.

Hécula heeft al 5 jaar achter elkaar 90 punten of meer gekregen. Dat is op zich bijzonder te noemen. Meestal krijgen namelijk wijnen van € 15,- of meer alleen dit soort hoge waarderingen. Nu is dit natuurlijk leuk voor ons, maar wat wij nog belangrijker vinden is te weten 'hoeveel punten u de wijn geeft.' Proef Hécula en overtuig uzelf, wij hebben er vertrouwen in.

 

Hécula, D.O. Yecla - Bodegas Castaño

Bel, mail of kom langs in de winkel voor de aanbiedingsprijs

bij 12: éxtra Gratis Tapas-set

 

Kijk voor nog veel meer info over Hécula op www.lagironde.nl/hecula.html of lees alles over Bodegas Castaño op www.lagironde.nl/yecla.html

Aanbieding is in ieder geval de hele maand oktober geldig of zolang de voorraad strekt.

Wijnhandel La Gironde - van Beethovensingel 36 - 3055 JK Rotterdam - T. 010 4189208

Wilt u -om wat voor reden dan ook- geen nieuwsmails van La Gironde meer ontvangen, stuur dan hier een berichtje en typ afmelden in de onderwerp-balk.

 

 

Contact La Gironde