Invitación de Bodegas Castaño

nieuws

assortiment

onze wijnen waar

contact

Tien jaar samenwerking Castaño/La Gironde

Op Maandag 31 oktober a.s. nodigen Bodegas Castaño en Wijnhandel La Gironde zakelijke relaties uit ter gelegenheid van onze 10-jarige samenwerking.

Horecabedrijven en wijnhandelaren zijn van harte welkom om alle wijnen van Castaño te komen proeven op het prachtige landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt te Beesd. Tussen 16.00 uur en 18.30 uur kunt u kennis komen maken met ruim 20 wijnen.

Waar iets te vieren valt, wordt volgens Spaanse tradities goed gegeten en gedronken. Deze 'cenando y vineando' is tevens een perfecte gelegenheid om het gastronomische karakter van de Castaño-wijnen uit Yecla te benadrukken.

Antonio Lozano Fernández, de huiskok van de bodega komt over om samen met Steef Gronheid van Restaurant de Smederij, Jeroen Robberegt van Grand Hotel Karel V en Marcel van Dijk, chefkok Fortis-bank Rotterdam, de lokale keuken van Murcia aan u te presenteren.

De wijnproeverij is vrij toegankelijk, maar voor het diner dient gereserveerd te worden. (er is slechts plaats voor 80 genodigden, de inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld)

Mail naar marienwaerdt@lagironde.nl om te reserveren.

Aanmelding via email voor het diner is geen garantie dat er plaats is ... Pas na bevestiging van onze kant is uw reservering geldig.

Mede door sponsoring van de volgende bedrijven zijn er zowel voor de proeverij als het diner geen kosten aan verbonden:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Datum: 31 Oktober a.s.
  • Lokatie: Heerlijkheid Mariënwaerdt te Beesd
  • Aanvang proeverij: 16.00 uur - vrij toegankelijk
  • Aanvang 'cenando y vineando': 18.30 uur (tot 22.00 uur) uitsluitend op reservering, max. 2 pers./bedrijf
  • Reserveer z.s.m. maar in ieder geval vóór 15 oktober, er is slechts plaats voor 80 genodigden

 

Contact La Gironde