Onze wijnen waar ?

deze website

ons bedrijf

nieuws

assortiment

onze wijnen waar

contact

Restaurant Die Drie Haringhe - Enkhuizen

Enkhuizen op z’n mooist. Het van oorsprong bekende visserijstadje (ansjovis en haring) is nu een mekka voor watersport liefhebbers. Zij weten als geen ander dat water hongerig maakt. Niet toevallig dat aan de Dijk, in een voormalige opslagplaats van de V.O.C., het gerenommeerde restaurant Die Drie Haringhe is gevestigd.

En na een dagje op het water is het daar prima tafelen. Binnen, waar de oranje tinten zo mooi combineren met de roodachtige grenen en eiken balken, of buiten op het bloemrijke tuinterras dat een ontspannen Zuid-Frans sfeertje oproept. Ben en Iedje Eggink zijn de trotse eigenaren van al dit fraais. Ben tovert samen met Frans Struik de smakelijkste mediterrane gerechten tevoorschijn, maar met veelal lokale en regionale producten. Die zijn afkomstig uit het achterland (Bovenkarspel), dat rijk is aan land- en tuinbouw of uit het Ijsselmeer.

Die Drie Haringhe is typisch zo’n restaurant waar je graag eens terugkomt. Het vormt de ideale mix van topgastronomie en de specifieke informele sfeer, die zo eigen is aan het leven op en rond het water.

 

naam Restaurant Die Drie Haringhe
adres Dijk 28
pc + plaats 1601 GJ - Enkhuizen
telefoon 0228-318610
email info@diedrieharinghe.nl
website www.diedrieharinghe.nl
Wijnhandel La Gironde - Van Beethovensingel 36 - 3055 JK Rotterdam - T. 010-2850995 - F.2850996 - E. info@lagironde.nl