Onze wijnen waar ?

nieuws

assortiment

onze wijnen waar

contact

Hotel Blessing/Restaurant Cuisine Savoureuse - Zuidland

Een hotel en restaurant waar u meteen het gevoel krijgt thuis te komen. U zult verrast worden door een oase van rust, gastvrijheid en uitstraling. Een prachtige locatie om afstand te nemen van de dagelijkse hectiek.

Het pand dateert uit 1878 en fungeerde van origine als Raadhuis, bewaarschool en wordt in de volksmond 'Het Wapen van Zuidland' genoemd.

Het unieke monumentale pand is gevestigd in Zuidland in de Gemeente Bernisse op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten; midden in het natuurgebied 'De Bernisse', vlakbij de kust en ideaal gelegen bij Europoort, Maasvlakte en het Botlek Rt. gebied.

Pas halverwege 2004 gestart onder leiding van Chefkok Marcel Hammers, heeft Cuisine Savoureuse nu al de eerste plaats gehaald op de ranglijst 'beste restaurants' van het Rotterdams Dagblad.

Van dit bedrijf gaan we zeker nog veel horen! Alleen daarom al zijn we zo verheugd dat we elkaar hebben gevonden. Sinds kort kunt u hier onze 'eigen' Mmmmm Tinto én Dulce Monastrell van Bodegas Castaño 'savoureren'. Voor de liefhebbers van witte wijnen heeft Maitre Dave onze bijzondere witte Rioja van Bodegas de la Marquesa aan zijn wijnkaart toegevoegd.

 

naam Hotel Blessing/Restaurant Cuisine Savoureuse
adres

Ring 24

pc + plaats 3214 AT - Zuidland
telefoon 0181 - 459 450
email restaurant@hotelblessing.nl
website www.hotelblessing.nl
Contact La Gironde