De route naar Wijnhandel La Gironde

nieuws

assortiment

onze wijnen waar

contact

Op de ring Rotterdam Noord komende vanuit westelijke richting:

Rijden richting Utrecht. Op de ring blijven tot aan afslag Crooswijk/Kralingen. Onderaan de afslag rechtsaf, na ± 200/300m. eerste mogelijkheid weer rechtsaf. Deze weg alsmaar rechtdoor blijven volgen (= de Straatweg). Na ±3/4 min. krijgt u aan de rechterhand Gauchos (aan het water), weg blijven vervolgen, flauwe S-bocht rechtdoor tot T-splitsing (bij tram-station aan linkerhand).

Hier links en direct op rotonde rechts. Voorbij supermarkt aan linkerhand direct links (als u naar rechts kijkt ziet u in het rijtje winkels de voorgevel van onze winkel) en direct rechts. U bent nu aan de achterkant van de winkel (aan de rechterhand). Om bij het magazijn/proeflokaal te komen, even door rijden links de Elgarhof in.

Op de ring Rotterdam Noord komende vanuit oostelijke richting:

Rijden richting Den Haag. Op de ring blijven tot aan afslag Centrum. Bovenaan de afslag rechtsaf. Voorbij de afslag naar het St- Franciscus ziekenhuis. Na ± 400 m. eerste afslag rechts nemen. Deze weg alsmaar rechtdoor blijven volgen (= de Melanchtonweg) Rechtsaan houden bij stoplichten, daarna de eerste links de Ringdijk op. Alsmaar rechtdoor, gaat over in de Jasonweg. Helemaal aan het einde van deze weg op de grote (=2e) rotonde rechts aanhouden. Deze weg vervolgen, u rijd nu op de Molenlaan.

Doorrijden en op de rotonde linksaf. Voorbij supermarkt aan linkerhand direct links (als u naar rechts kijkt ziet u in het rijtje winkels de voorgevel van onze winkel) en direct rechts. U bent nu aan de achterkant van de winkel (aan de rechterhand). Om bij het magazijn/proeflokaal te komen, even door rijden links de Elgarhof in.

Contact La Gironde