Onze wijnen waar ?

nieuws

assortiment

onze wijnen waar

contact

Hotel Elburg - Elburg

Prachtig gelegen aan de randmeren geldt de voormalige Hanzestad als één van Nederlands meest bezienswaardige oude stadjes. In de oude kern lijkt het of de tijd heeft stilgestaan en is Elburg nog steeds de vissersplaats aan de Zuiderzee.

Zo heeft de stad (250 bij 350 meter) haar rechthoekige Middeleeuwse stratenplan behouden en treft u alom prachtige wallen, grachten en stukken stadsmuur aan. Binnen de wallen bevinden zich ruim 250 monumenten. Buiten de wallen, bij de Vischpoort, ligt het knusse haventje met een originele visafslag.

Hotel Elburg is gevestigd in een monumentaal pand dat dateert uit 1765. In 1979 werd het verbouwd tot hotel en telt 13 smaakvol ingerichte kamers. Ze zijn verdeeld over 3 verdiepingen; de begane grond geeft ruimte voor 3 standaard kamers en de bruidssuite. Op de 1e en 2e etage zijn nog eens 9 kamers ondergebracht die met een trap bereikbaar zijn. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad, toilet, kleurentelevisie, telefoon met wekinstallatie, minibar en een kamerkluisje.

Een goed verzorgd ontbijtbuffet in onze sfeervol ingerichte ontbijtzaal zal zorgen voor een heerlijk begin van de dag.

Een gezellig familiehotel in combinatie met persoonlijke aandacht voor elke gast zorgen ervoor dat u zich bij ons direct thuis zult voelen.

naam Hotel Elburg
adres Smedestraat 5-7
pc + plaats 8080 AC - Elburg
telefoon 0525-683877
email hotel.elburg@chello.nl
website www.hotelelburg.nl
Contact La Gironde